Albert Orriols suma punts al ral·li Ciutat de Cervera i es manté en la pugna pel títol
Actualitzat el 10/09/2014 09:56
Nil Solans i Miquel Ibáñez, amb un Mitsubishi Lancer EVO X, es van imposar el passat dissabte, 6 de setembre, al ral·li Ciutat de Cervera, novena prova puntuable del Campionat de Catalunya i cinquena sobre terra. Albert Orriols i Manel Muñoz van aconseguir un sisè lloc, que els manté en la pugna per al títol (foto / Abel Díaz).
La cursa constava de 185 quilòmetres, 87 dels quals corresponents a quatre trams cronometrats: Granyena, Ribera d’Ondara, El Canós i Els Plans, als quals els participants havien de fer dues passades, on es combinaven zones ràpides amb d’altres de més tècniques.

Orriols, amb un Mini Cooper Countryman, va patir problemes a l’embragatge des del primer tram i llavors va tenir una punxada. Tot i això, la seva progressió va ser constant fins a marcar el sisè lloc final, a 3’19”8 del vencedor. "Ha estat una cursa molt complicada i pensàvem que no l’acabaríem. Finalment, hem pogut rodar amb un molt bon ritme i marcar uns temps interessants”, deia el pilot de l’Escuderia Osona.

Un altre dels aspirants al campionat de l’Escuderia Osona, Carles Llinàs, no va tenir sort i va haver d’abandonar per una sortida de carretera. En aquesta ocasió, el seu copilot era en Josep Ramon Rebolleda.

El ral·li també puntuava per a l’Open Catalunya. En aquesta competició hi van participar dos equips de l’Escuderia Osona: Llorenç de Ferrer i Guillem Paredes, que van fer el quart lloc; i Sergi Sureda i Sergi Tordera, el novè. 

Pel què fa al Volant RACC, segona victòria consecutiva de Jordi Rodríguez i el seu copilot Dani Muntadas. Aquest triomf els permet liderar amb comoditat la competició, amb 76 puntos. En tercer lloc, hi trobem Ramon Cornet i Xevi Serra, de l’Escuderia Osona, que a Cervera van quedar quarts (14è lloc a l’scratx), i ara sumen 52 punts.

- Classificació final ral·li Ciutat de Cervera
- Classificació final Open Ciutat de Cervera
- Clasificació i crònica del Volant RACC
- Nota de premsa d'Albert Orriols
- Més informació, des del web de la FCA

--------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li de la Terrissa, 22 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 29 de març
- Ral·li Pla d'Urgell, 5 d'abril
- Ral·li Igualada, 26 d'abril
- Ral·li Vila de Bellpuig, 17 de maig
- Ral·li Empordà, 31 de maig
- Ral·li Vila d'Àger, 7 de juny
- Ral·li Osona, 5 de juliol