Carles Llinàs mostra a Vidreres les seves credencials per revalidar el català de terra
Actualitzat el 23/09/2014 16:24


Carles Llinàs i Kiko Torra (foto) van guanyar la sisena edició del ral·li de Vidreres, disputat el passat dissabte 20 de setembre. La prova era l’onzena puntuable del Campionat de Catalunya i la sisena sobre asfalt.
Amb aquest resultat, el tàndem de l’Escuderia Osona manté totes les opcions de revalidar el campionat català de terra, en una dura pugna amb Xavi Vidales i Jordi Hereu. Tot es decidirà en les dues darreres proves.

El ral·li Vidreres constava de dos trams, Caulès i Vidreres-Maçanet, de 17 i 7 quilòmetres respectivament, que els participants havien de completar en tres ocasions.

Carles Llinàs i Joan Torra, amb el Mitsubishi Evo X, van mantenir un ritme molt fort i van guanyar el ral·li després de marcar el millor temps en les sis especials. La victòria té més mèrit si tenim en compte que durant tot el ral·li van tenir problemes de diferencial i en molts trams només van tenir tracció trassera.

La lluita per la primera posició es va mantenir fins que un problema mecànic va deixar Membrado sense opcions de victòria, quedant en segona posició final. El tercer lloc va ser per a Xavier Vidales i Jordi Hereu. Nani Roma i Pilar Barceló, amb un Mini Cooper Countryman 4x4, van ser els primers a prendre al sortida, van tenir problemes mecànics i, com ja va succeir a la passada edició del ral·li, es van veure obligats a abandonar la cursa.

La quarta posició la va obtenir un altre equip de l’Escuderia Osona, Albert Orriols-Josep Ramon Ribolleda. Amb aquest resultat, el tàndem manté les opcions de cara al campionat absolut, on tenen a Membrado com a gran rival.
   
El Volant RACC  va celebrar a Vidreres la cinquena prova de la temporada, darrera sobre terra. Carles Duran i Albert Cardó van obtenir la victòria. El segon calaix del podi el van ocupar Ramon Cornet i Xavier Serra, de l’Escuderia Osona (12a posició a l’scratx).

- Classificació del ral·li de Vidreres
- Més informació i classificacions del Volant RACC
- Classificació general del Volant RACC

--------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li de la Terrissa, 22 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 29 de març
- Ral·li Pla d'Urgell, 5 d'abril
- Ral·li Igualada, 26 d'abril
- Ral·li Vila de Bellpuig, 17 de maig
- Ral·li Empordà, 31 de maig
- Ral·li Vila d'Àger, 7 de juny
- Ral·li Osona, 5 de juliol
- Ral·li Ciutat de Cervera, 6 de setembre
- Ral·li d'Avià, 13 de setembre

Ramon Cornet i Xevi Serra, al Ral·li Vidreres