Vic tancarà la Copa Catalana de Supermotard
Actualitzat el 28/10/2014 16:22
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 9 de novembre la cinquena i última prova  de la Copa Catalana de Supermotard.  La vetllada promet, amb la visita d’una de les especialitats motociclistes més espectaculars i que arriba amb els millors pilots catalans.
Com ve sent habitual en les curses de Supermotard, el traçat augmentarà la seva corda obrint l’àrea asfaltada del circuit a la zona de terra, per tal d’oferir una pista mixta, signe distintiu d’aquesta modalitat.

En principi, tot i que finalment dependrà del nombre d’inscrits, hi ha previstes dues curses per a cada categoria, algunes de les quals es podrien ajuntar. Hi ha un total de nou categories: des dels més joves a les SM 65, SM 85 i Sots 18, als més veterans de les quatre categories sènior (SM1, SM2, SM3 i SM4) o els de SM Road, que és la única de les categories on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. Precisament, en aquesta darrera categoria, el líder de la competició és Arnau Pons, de l’Escuderia Osona.

Els entrenaments començaran als volts de les 9 del matí. Un parell d'hores més tard, s'iniciaran les curses.

- Més informació de la Supermotard al Circuit d’Osona
- Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona