Carles Llinàs manté intactes les seves opcions al català de terra després del Torreferta-Florejacs
Actualitzat el 08/11/2014 17:31
Aquest cap de setmana s’ha disputat el ral·li Torreferta-Florejacs, la penúltima prova sobre terra puntuable per al Campionat de Catalunya. La cita ha comptat amb dos trams diferents pels quals els equips han passat en tres ocasions, sumant 67,92 quilòmetres cronometrats (foto: Mateo Sport).
Els tres primers classificats han arribat a la meta en un mocador, amb diferències mínimes. El vencedor ha estat el tàndem format per Xavi Vidales-Jordi Hereu. En segon lloc s’han classificat Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala, a 19,4 segons, i ha completat el podi l’equip de l’Escuderia Osona Carles Llinàs-Kiko Torra, a 35,1 segons del vencedor.

Amb aquest resultat, Llinàs manté el liderat del campionat català de terra, a manca del ral·li de Tàrrega, amb molt pocs punts de diferència sobre, precisament, amb Vidales. El títol es decidirà en aquesta darrera prova, el mes de desembre.

Més complicat ho tenen Albet Orriols i Manel Muñoz, també de l’Escuderia Osona, que ja han aconseguit el títol d’asfalt però encara mantenen aspiracions per a l’absolut. Després del resultat del ral·li del passat dissabte, un quart lloc, el tàndem osonenc necessita recuperar molts punts a Membrado, l’actual líder del campionat, en la darrera prova, el 22 de novembre, el Ral·li 2.000 Viratges.

"Aquesta temporada hem estat de pega amb la terra. No hi ha hagut ni una sola cursa en la que no haguem tingut problemes”, es queixava Orriols en arribar a la meta, a qui no havien funcionat bé els intercomunicadors dels cascs amb el copilot.

El ral·li també era puntuable per a l’Open de Catalunya. Hi van participar tres equips de l’Escuderia Osona: Llorenç Ferrer i Guillem Paredes van signar un cinquè lloc; Josep Bassas i Quim Suriñach, un sisè; i Sergi Sureda i Gerard Bigas van haver d’abandonar per avaria mecànica.

- Classificació general del ral·li
- Classificació general de l’Open de Catalunya
- Nota de premsa d'Albert Orriols

--------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li de la Terrissa, 22 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 29 de març
- Ral·li Pla d'Urgell, 5 d'abril
- Ral·li Igualada, 26 d'abril
- Ral·li Vila de Bellpuig, 17 de maig
- Ral·li Empordà, 31 de maig
- Ral·li Vila d'Àger, 7 de juny
- Ral·li Osona, 5 de juliol
- Ral·li Ciutat de Cervera, 6 de setembre
- Ral·li d'Avià, 13 de setembre
- Ral·li de Vidreres, 20 de setembre
- Ral·li de Valls, 11 d'octubre


Albert Orriols / foto: Abel Díaz