El Circuit d'Osona decideix els títols del Trofeu Català de Supermotard
Actualitzat el 11/11/2014 15:29


El Circuit d’Osona va ser l’escenari que va tancar el passat diumenge, 9 de novembre, el Trofeu Català de Supermotard, que arribava únicament amb els títols de SM Road i Sots18-A decidits a favor d’Arnau Pons, de l’Escuderia Osona, i Ferran Sastre respectivament. Hi van participar 46 pilots.
- Galeria de fotos de la Copa Catalana de Supermotard
La prova va servir per proclamar Francesc Cucharrera (foto) com a nou campió català de SM1, dues setmanes després d’haver aconseguit el títol de campió d’Espanya. El pilot de KTM va guanyar les dues mànigues a Vic, pujant al podi acompanyat de David Giménez i Joan Lladós.

A la categoria SM2, el duel entre Gerard Bailo i Robert Giron es va decantar finalment a favor del primer, que també va guanyar les dues mànigues de la darrera cursa i va proclamar-se campió.

Pel que fa a la SM Sots18-B, va ser Joan Martínez, de l’equip Suzuki Grau Racing, qui es va alçar amb el títol al quedar primer a les dues darreres mànigues de la temporada, per davant de Marc Esquerda i Oriol Peris.

A les categories dels mes petits, Aaron Fernàndez va guanyar les dues curses de SM85 i es va proclamar campió, de la mateixa manera que ho va fer Xavier Artigas a la categoria de SM65.

Arnau Pons va acabar el campionat de SM Road amb una victòria, per davant de Jaume Ferrer i Xavier Alba. Finalment, entre els pilots més veterans de SM3 i SM4, els títols van anar per pilots de fora de Catalunya, amb el basc Abel Urizarbarrena com a campió de SM3 i Mathew Ford, amb llicència murciana, com a guanyador de la SM4.

- Classificacions de la cursa


Arnau Pons, al podi / FCM