Albert Orriols s'emporta el segon lloc al campionat absolut de ral·lis i Carles Llinàs, el tercer
Actualitzat el 26/11/2014 17:40


Josep M. Membrado en tenia prou al Ral·li 2.000 Viratges amb controlar que Albert Orriols no guanyés tots els trams per assegurar-se el títol del Campionat de Catalunya absolut de Ral·lis.
Però el pilot d’Olost no va deixar marge a l’especulació i va sortir a totes, a la darrera prova del campionat, disputada el passat dissabte per terres del Bages. Membrado, amb Jordi Vilamala com a copilot i amb el Mitsubishi Evo X que va recuperar per aquest ral·li, va aconseguir un triomf inapel·lable, amb la victòria parcial en nou dels 10 trams disputats. Amb aquest resultat, Membrado aconsegueix el seu vuitè títol català, que engrandeix encara una mica més la seva espectacular trajectòria esportiva.

La prova i el campionat de ral·lis d’enguany han tingut un gran protagonisme de l’Escuderia Osona. El segon classificat al Ral·li 2.000 Viratges, a 35,7 segons, va ser el tàndem Albert Orriols i Miquel Muñoz, que va lluitar pel títol fins a la darrera prova. En tot cas, els osonencs han signat una gran temporada i s’han classificat en segon lloc al campionat absolut i han guanyat el campionat català sobre asfalt. En tercera posició, tant en aquest darrer ral·li com al campionat, hi trobem un altre dels nostres equips, Carles Llinàs i Kiko Torra, que també tenen molt a prop el campionat català sobre terra, a manca d’una prova.

“Estem molt satisfets de la feina d’aquesta temporada, amb la victòria a la Copa d’Asfalt i el subcampionat absolut. Hem arribat al darrer tram amb opcions al títol del CCR i si no haguéssim tingut tants problemes en els ral·lis de terra probablement hauríem arribat més reforçats en punts”, deia Orriols en finalitzar la prova. També es mostrava satisfet del ral·li i del campionat Llinàs, que va patir un problema amb els llums al segon tram del 2.000 Viratges, amb la qual cosa va perdre totes les opcions per acabar segon.

Serra i Cornet, tercers al Volant RACC

Pel que fa al Volant RACC, que també arribava a la darrera cita, Ramon Cornet i Xevi Serra, tot i patir una punxada, van signar un meritori quart lloc. Amb aquest resultat, el tàndem ha finalitzat el campionat en tercera posició. Cornet també va fer una valoració positiva de la seva temporada.

- Nota de premsa d'Albert Orriols
- Tota la informació del Volant RACC
- Resultat del Ral·li 2.000 Viratges

--------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li de la Terrissa, 22 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 29 de març
- Ral·li Pla d'Urgell, 5 d'abril
- Ral·li Igualada, 26 d'abril
- Ral·li Vila de Bellpuig, 17 de maig
- Ral·li Empordà, 31 de maig
- Ral·li Vila d'Àger, 7 de juny
- Ral·li Osona, 5 de juliol
- Ral·li Ciutat de Cervera, 6 de setembre
- Ral·li d'Avià, 13 de setembre
- Ral·li de Vidreres, 20 de setembre
- Ral·li de Valls, 11 d'octubre
- Ral·li Torreferta-Florejacs, 1 de novembre