La Festa de l'Esport Vigatà 2015 premia els campions de l'Escuderia Osona
Actualitzat el 09/02/2015 19:18


La sala Ramon Montanyà de l’Atlàntida de Vic va acollir el passat divendres, 6 de febrer, una nova edició de la Festa de l’Esport Vigatà 2015. El teatre va quedar ple de públic en aquest reconeixement als millors esportistes de la ciutat de l’any passat.
A l’iniciar la vetllada, es van fer entrega de diplomes a membres de diversos clubs pels seus títols, tant nacionals com estatals. En el cas de l’Escuderia Osona, va ser distingida un nodrida representació: Gil Vila, campió de Catalunya de trial; Arnau Pons, campió de Catalunya de Supermotard categoria SM Road; Xavier Pons, campió del Trofeu Català de Minivelocitat categoria Minimotard Sèries; Eduard Melgar, campió de la Copa Catalana de Promovelocitat RACC1, de la Copa Rieju en el Campionat de Catalunya i de la Copa Rieju en el Campionat del Mediterrani; Àlex Millan, campió de la Copa Catalana de Promovelocitat categoria RACC2; Ramon Cornet, guanyador de la classe 3 de turismes del Campionat de Catalunya d’Eslàlom; Carles Llinàs, campió de la Copa Catalunya de Ral·lis de Terra; Albert Orriols, campió de la Copa Catalunya de Ral·lis d’asfalt; Dani Balasch, campió de Catalunya d’Eslàlom de turismes; Marc Batlle, campió de Catalunya i d’Espanya d’Autocross, així com Ramon Cornet, Sam Juvanteny i Josep Blancafort, per les seves victòries en les respectives classes d’eslàlom i clàssics.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Montserrat Rovira, així com altres autoritats locals. També hi van assistir Joan Panadès i Ramon Varela, president i vicepresident de l’Escuderia Osona respectivament.

- Més informació de la vetllada