Marc Güell, Joel Suadas i Àxel Valero guanyen la primera cursa de l'Open 4 Estacions
Actualitzat el 12/03/2015 16:31


L’Open amateur 4 Estacions de kàrting, que organitza el Circuit d’Osona, va arrencar el passat dissabte, 28 de febrer, amb la primera cursa. Com en l’anterior edició, hi ha tres categories: minijúnior, de 7 a 9 anys; la júnior, de 9 a 12 anys; i la sènior, a partir de 13 anys.
- Inscripcions per a la segona cursa de l’Open, el 28 de març
- Fotos de la primera cursa de l'Open, el 28 de febrer
En aquesta primera cursa, hi van participar 28 pilots. En la categoria minijúnior, el vencedor va ser Marc Güell, i el van acompanyar al podi, per aquest ordre, Biel Bigas i Aleix Costa. En júnior, la victòria va ser per a Joel Suadas i el segon i el tercer lloc, per a Joan Salvans i Oriol Serrat. Les tres primeres posicions de la categoria sènior van ser les següents: Àxel Valero, el guanyador, i Xavier Puigdelliura i Eloi Valenzuela.

La competició d’aquest 2015 compta amb vuit curses repartides durant l’any, entre les quals n’hi haurà dues de nocturnes. Aquestes proves consten d’entrenaments cronometrats, una cursa prefinal i una final.

L’Open  4 Estacions és un campionat obert a particulars, grups d’amics, col·lectius Racing i empreses. És una competició amateur molt igualada on es pot participar a un cost molt reduït. Hi ha premis a cada cursa i, a més, sense cap cost addicional per als pilots, puntua per al campionat internacional de karts de lloguer SWS. Els 20 primers classificats de tot el món i alguns pilots convidats disputen la gran final a Le Mans.