La Copa Catalana de Supermotard arrenca a Menàrguens amb cinc pilots de l'Escuderia Osona
Actualitzat el 27/03/2015 07:33
La primera prova de la Copa Catalana de Supermotard es va disputar el passat diumenge, 22 de març, al circuit de Menàrguens. Després de la incertesa sobre la pluja, finalment les curses es van poder córrer sobre un asfalt sec i en perfectes condicions. Els pilots, entre els quals cinc de l’Escuderia Osona, van participar en vuit categories.
Inici regular de temporada d’Arnau Pons, que defensa el títol en la categoria SM Road. El pilot de l’Escuderia Osona va guanyar la primera mànega però va tenir problemes a la segona, on va arribar últim, i va quedar en un quart lloc final. La victòria se la va emportar l’anglès Anthony Ford.

A la categoria SM3, Joan López es va fer amb el triomf després de vèncer les dues mànigues. Van completar el podi Òscar Moce i Lluís Montalà. Gerard Solano, de l’Escuderia Osona, va quedar quart.

En la mateixa posició va quedar el seu company Xavier Rossell, en la categoria SM4, on José Luís Hernández va ser el més ràpid.

Oriol Rodríguez es va mostrar intractable a la categoria SM65, on va guanyar les dues mànigues. Julen Ávila, de l’Escuderia Osona, va fer segon, amb dues segones posicions a les dues carreres. Àlex Millan, també de l’Escuderia Osona, va quedar cinquè, amb un tercer i un cinquè lloc.

La propera cursa de Supermotard se celebrarà el 19 d’abril a Juneda.

- Més informació de la cursa, des del web de la FCM
- Classificacions de la cursa al circuit de Menàrguens