L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 10 de juny a les 11 del matí. Podeu consultar l’ordre del dia a l’interior d’aquesta notícia.
El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 1 de juliol la prova més llarga de l’any, les 12 Hores de resistència de kàrting. La cursa és puntuable per a les SWS.
- Més informació i inscripcions
- El calendari de l'Open de resistència i velocitat 2023

L'equip vencedor, creuant la línia de meta. Foto: Escuderia Osona


ERT-Endurance Racing Team s’ha imposat aquest diumenge, 28 de maig, amb claredat a les 6 Hores de resistència de kàrting, Open Internacional Ajuntament de Vic, tercera prova del campionat i la segona més llarga de l’any, després de les 12 Hores que es disputaran l’1 de juliol. L’han acompanyat al podi Endurance Racing Team i l’equip francès SRP Competition.
- Galeria de fotos de les 6 Hores de Kàrting (autor: Escuderia Osona)
- Obertes les inscripcions de les 12 Hores Open Kàrting Internacional

Blai Trias, al circuit de Xest.


El pilot Blai Trias, de l’Escuderia Osona, va aconseguir aquest cap de setmana pujar al podi al circuit Ricardo Tormo de Xest, en la tercera prova puntuable del Campionat d’Espanya de superbike. Ho va fer en la categoria Supersport 300 on, fins i tot, va estar molt a prop de la victòria.

Podi de l'Escuderia Osona a la categoria 2. Foto: Jordi Tió


Les Masies de Voltregà va acollir aquest diumenge, 14 de maig, la XXVIII Pujada a la Trona, organitzada per V-line Org, amb la col·laboració de Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories. Bon paper dels representants de l’Escuderia Osona.

Les curses van ser molt competides Foto: CEAX


La petita localitat d’Esplús, a la província d’Osca, ha acollit aquest cap de setmana, 6 i 7 de maig, la primera prova del CEAX Goldspeed, el Campionat d’Espanya d’Autocross, marcat per les altes temperatures i un terreny molt sec. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Aleix Costa i Marc Batlle.