Vols pujar a donar unes voltes de copilot amb autèntics cotxes de ral·li? T’atreveixes? Ara és la teva oportunitat!
El diumenge 23 de desembre, l’equip TNT Rally ha organitzat una rodada solidaria al Circuit d’Osona per ajudar a la protectora ADRO (Associació de Rescat d’Animals d’Osona).
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dilluns 24 de desembre fins al dilluns 7 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 8 de gener.

L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 19 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

Punt final a la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la celebració de la Pujada Santa Maria de Vilalba-Ullastrell, coneguda popularment com Pujada al Suro (foto: Cardali Gass).

 
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 08.124 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

L’Escuderia Osona ha complert aquest dilluns 50 anys. Lluny queda aquell 26 de novembre de 1968, la data que consta com a fundacional del club (A la foto, el Ral·li Osona de 1988 / Josep M. Montaner). 

La 58a edició del Ral·li 2000 Viratges, disputada el passat dissabte, va tenir color osonenc. Una de les grans promeses de la comarca, Ramon Cornet, es va emportar la victòria després d’un duel apassionant amb Albert Orriols, un dels altres pilots de l’Escuderia Osona.