Galeries de Fotos

Bulletí
Jan Solans, vencedor en les dues primeres proves de la Beca Júnior R2 (BKR2), es va tornar a imposar amb autoritat al primer ral·li d’asfalt, el de les Illes Canàries (foto de Santi Mendoza).


Tercera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya amb el retorn d’una prova històrica, la Pujada a Prades.


Aquest cap de setmana es va celebrar la primera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) al circuit d’Alcarràs, amb la participació de tres pilots de l’Escuderia Osona. 
- Galeria de fotos del Campionat del Mediterri a Alcarràs (FCM)


El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit aquest cap de setmana, del 14 i 15 d’abril, el III Open Car Cross Catalunya RX, coincidint amb la primera prova del Campionat del Món i d'Europa FIA de Ral·licross. Marc Batlle ha aconseguit un més que meritori cinquè lloc.
Jan Solans i Mauro Barreiro es van tornar a mostrar intractables i van guanyar la segona prova de la Beca Júnior R2 (BKR2), que es va disputar aquest cap de setmana en el marc del ral·li de terra Ciudad de Pozoblanco, puntuable per al campionat estatal de ral·lis.
Marc Batlle ja pensa la cursa de Carcross que es disputarà el fi de setmana que ve al Circuit de Montmeló, que ja ha guanyat en alguna ocasió (a la foto, a sota). A la prova hi participen alguns dels millors pilots estatals.


El Circuit d’Osona va acollir aquest diumenge, 25 de març, les 3 Hores de Resistència de kàrting, Trofeu Mercat del Ram, la segona prova de l’Open de Resistència Kàrting 2018. Hi van participar una trentena de pilots en 10 equips.
- Galeria de fotos de les 3 Hores de Resistència (Circuit d'Osona)
Ramon Cornet i Dani Noguer han estat exclosos de la BKR2, la competició de promoció, per no tenir l’edat reglamentària. Ja havien disputat la primera prova, el ral·li Tierras Altas de Lorca, on es van classificar en segona posició.
Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, s’ha celebrat la 66a edició del ral·li més antic d'Espanya, el Rally Costa Brava, que ha estat de rècord, amb 172 equips participants, 70 d'ells estrangers provinents de 18 països.
A la cursa hi han participat quatre equips de l’Escuderia Osona, que han fet un bon paper.

La setena edició del ral·li Tierras Altas de Lorca va donar el tret de sortida aquest cap de setmana del Campionat d’Espanya de Ral·lis. El vencedor va ser el manlleuenc Xevi Pons.
Pàgina 1 de 109següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal