Galeries de Fotos

Bulletí




Aquest divendres, 9 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà el 25 d’aquest mateix mes. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.
Des d’aquest divendres, 26 de gener, i fins al 15 de febrer. La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 22 de febrer.
La prova, que enguany arriba a la 21a edició, es disputarà els dies 24 i 25 de febrer.
- Tota la informació i inscripcions
- Recull de fotos del Ral·li Esprint Sant Julià
El Circuit d’Osona comença l’Open Kàrting Osona Velocitat per a pilots amateurs. La primera prova es disputarà en una matinal el dissabte 28 de gener i tindrà quatre categories: minijúnior, júnior, promo i sènior.
L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 20 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.
El calendari, encara provisional de la Federació Catalana d’Automobilisme, inclou ral·lis i proves de kàrting, eslàlom i autocros, entre d’altres.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del diumenge 24 de desembre fins al dilluns 8 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 9 de gener.
Podeu consultar els horaris, i fer les vostres reserves al web, o bé enviar un correu a info@circuitosona.com i us respondran a la tornada.


El 24è Ciutat de Tàrrega va tancar dissabte, 9 de desembre, la temporada de ral·lis a Catalunya, amb la Copa de Terra per decidir. La prova constava de cinc especials.


Marc Batlle es va imposar aquest cap de setmana en la categoria de Car Cross de la primera edició de la Pujada a la Plana, última prova puntuable per al Campionat d’Aragó (foto: Javier Gámez).
La tercera edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 2 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa participació de l’Escuderia Osona.


L’ultima cita del campionat català, el ral·li 2000 Viratges es disputava aquest cap de setmana per terres properes a Manresa amb un total d’11 trams, estant encara en joc els títols de la Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i el Campionat de Catalunya de Ral·lis Absolut.
Pàgina 1 de 107següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal