El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del diumenge 24 de desembre fins al dilluns 8 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 9 de gener.
- Aneu al web del Circuit d'Osona

Foto de família amb els oficials i col·laboradors del Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest diumenge, 25 de novembre, els 25 anys del Circuit d’Osona, que es va estrenar el 7 de novembre de 1998. A l’acte, de caràcter festiu, hi han assistit una quarantena de persones, entre socis, col·laboradors i amics del club.

La prova ha estat molt competida. Foto: Josep M. Oliver

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 26 de novembre, les 2 Hores de kàrting, vuitena  prova de l’Open de resistència. L’equip vencedor ha estat SK2, amb Xavier Puigdelliura i Albert Rodas, que han donat 96 voltes.

Tió i Membrides, en plena cursa. Foto: TCP

El passat dissabte, 26 de novembre, es va disputar el 62è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya Ral·lis d’asfalt. Els nostres equips van tenir-hi un paper destacat.

Els pilots han pogut gaudir del nou traçat del Circuit d'Osona. Foto: Josep M. Oliver

El Campionat de Catalunya de kàrting ha tornat aquest diumenge, 12 de novembre, al Circuit d’Osona, per primer cop des de la seva remodelació.  Ha estat la segona de les tres proves que puntuen enguany, en un format que s’ha estrenat aquesta temporada.  Matinal assolellada, amb molt de públic.

Gran actuació de Laura i Marc Pedrosa a Lleida. Foto: LH Racing

El 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 12 de novembre. La tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra va reunir 31 equips, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.
L’Escuderia Osona ha posat a la venda un any més el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 07.184 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit.

La cursa de PromoRACC1 i PromoRACC2 ha estat molt emocionant. Foto: Josep M. Oliver

El Circuit d’Osona ha tornat  a acollir aquest diumenge, 29 d’octubre, una prova del Campionat de Catalunya  per primera vegada des de la seva remodelació. En aquest cas ha estat la Copa Catalana de Promovelocitat, organitzada per la penya 100 per hora.

Una cursa de Promovelocitat al Circuit d'Osona

El Circuit d’Osona tornarà a acollir, per primera vegada des de la seva remodelació, dues proves del Campionat de Catalunya de les Federacions Catalanes de Motociclisme i Automobilisme.

Els nostres oficials, al parc de Port Aventura. Foto: Escuderia Osona

El 58è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, prova puntuable pel SuperCampeonato de España de Rallyes i segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, es va disputar el passar divendres i dissabte, 20 i 21 d’octubre. La cursa estava organitzada pel RACC i tenia Salou com a epicentre.