Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2018 una gran temporada: un títol per a Joan Salvans, subcampionats per a Carlos Gutiérrez i Lluc Bergadà, i doblet de podis per a Albert Orriols i Lluís Pujolar.
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest enllaç:

El Circuit d’Osona va acollir dissabte passat, 15 de desembre, l’última cursa del campionat Open Kàrting Osona Velocitat, amb un total de 48 participants en les diferents categories (a la sènior es van fer dos grups per la gran demanda d’inscripció). La jornada es va viure amb una tensió marcada per una gran final d’infart.
La quarta edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 15 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa i exitosa participació de l’Escuderia Osona.
Vols pujar a donar unes voltes de copilot amb autèntics cotxes de ral·li? T’atreveixes? Ara és la teva oportunitat!
El diumenge 23 de desembre, l’equip TNT Rally ha organitzat una rodada solidaria al Circuit d’Osona per ajudar a la protectora ADRO (Associació de Rescat d’Animals d’Osona).
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dilluns 24 de desembre fins al dilluns 7 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 8 de gener.

Punt final a la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la celebració de la Pujada Santa Maria de Vilalba-Ullastrell, coneguda popularment com Pujada al Suro (foto: Cardali Gass).

 
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 08.124 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

L’Escuderia Osona ha complert aquest dilluns 50 anys. Lluny queda aquell 26 de novembre de 1968, la data que consta com a fundacional del club (A la foto, el Ral·li Osona de 1988 / Josep M. Montaner). 

La 58a edició del Ral·li 2000 Viratges, disputada el passat dissabte, va tenir color osonenc. Una de les grans promeses de la comarca, Ramon Cornet, es va emportar la victòria després d’un duel apassionant amb Albert Orriols, un dels altres pilots de l’Escuderia Osona.
« anterior Pàgina 2 de 117 següent »