En Beni, en una cursa al Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona


El nostre amic i company Beni ha mort després d’una llarga malaltia a l’edat de 63 anys. Descansi en pau. 

Presentació dels nous karts Sodi RT10. Foto: Josep M. Montaner


El Circuit d’Osona ha presentat aquest diumenge al matí, 19 de febrer, les 24 noves unitats de kart del model RT10 Sodi, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència. 
- Galeria de fotos dels nous karts (autor: Josep M. Montaner)

Foto de família amb tots els guanyadors de l'Open Kàrting de Velocitat 2022. Foto: Escuderia Osona


A l’acte de presentació dels nous karts, aquest diumenge 19 de febrer, també s’han lliurat els premis de l’Open de Velocitat 2022, el primer que s’ha disputat en el renovat Circuit d’Osona.
- Galería de fotos del lliurament de premis de l'Open Velocitat 2022
Carando, Puigdelliura, Gonzálvez i Alcázar guanyen l’Open de Velocitat més emblemàtic dels últims anys

El Circuit d’Osona ha adquirit 24 noves unitats de kart del model RT10 Sodi, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència. La presentació dels vehicles es farà el diumenge 19 de febrer, a les 12 hores. A l’acte també es lliuraran els premis de l’Open de Velocitat 2022.
- Inscripcions a la primera cursa de l’Open de Velocitat, el 26 de febrer, amb els nous karts

El podi dels més petits. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 18 de desembre, la vuitena i última prova de l’Open Kàrting Velocitat, on enguany ja s’han disputat les últimes tres curses en el nou traçat. Els campions de les diverses categories han estat Sergio Carando, Xavi Puigdelliura, Joel Gonzálvez i Aitor Alcázar.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dissabte 24 de desembre fins al divendres 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dissabte 7 de gener.

El llibre dels 50 anys de l'Escuderia Osona, el dia de la seva presentació. Foto: Josep Pla


Ja teniu els regals per aquestes festes? Aquest any encara podeu obsequiar el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes” a un preu únic (40 euros).
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 71.585 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

Un dels pilots d'Endurance Racing Team, amb el 12, a punt de doblar un rival. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 3 de desembre, les 8 Hores de resistència de kàrting, tercera prova de l’Open i última de l’any, puntuable per a les SWS. 
- Galeria de fotos de les 8 Hores de kàrting (Escuderia Osona)

Marc Padrosa, al 2000 Viratges. Foto: TCP


El 61è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis i organitzat pel Biela Club Manresa, es va disputar el passat dissabte. Hi van participar 67 vehicles, entre els quals alguns de l’Escuderia Osona.
- Els oficials acomiaden la temporada de ral·lis amb una multitudinària col·laboració al 2000 Viratges
« anterior Pàgina 2 de 143 següent »