Visitant les obres del circuit. Foto: Escuderia Osona


L'Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 28 de maig, l’assemblea general ordinària al Circuit d’Osona. Els assistents han pogut gaudir d’una visita exclusiva al nou traçat del circuit per comprovar l’estat de les obres, que es preveu que finalitzin a principis de juliol.
El circuit s’obrirà el juliol
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 28 de maig a les 11 del matí. Un cop acabada la reunió es farà una visita exclusiva per als socis al nou traçat del circuit per veure l’estat de les obres.

Soler, bon coneixedor de la pujada. Foto: Josep M. Montaner


Un total de 69 vehicles han disputat aquest diumenge la XVII Pujada a la Trona, cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya i emmarcada dins del MotorFestival Les Masies de Voltregà. La prova estava organitzada per V-Line Org i l'Ajuntament de la localitat osonenca. El vencedor ha estat Jaume Guitart (Demon Car).

Carles Garcia-Xavier Serra, a tot gas. Foto: Josep M. Montaner


El Rallysprint Les Masies de Voltregà va ser la prova que va obrir dissabte la llauna de l'esperat MotorFestival Les Masies de Voltregà, amb modalitats de velocitat, regularitat sport i regularitat. Dia assolellat.

Carlos Daniel, a Móra d'Ebre. Foto: FCM


El circuit de Móra d’Ebre va acollir diumenge passat, 15 de maig, la segona cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Molt vent durant la vetllada, que va reunir una trentena de pilots.
- Galeria de fotos de la cursa de Móra d’Ebre (FCM)

Les obres del Circuit d'Osona arriben a la fase final. Foto: Escuderia Osona


Les obres de remodelació del Circuit d’Osona continuen a tota marxa, però amb una mica de retard a causa de factors externs. Tot apunta que els treballs finalitzaran el juliol, i no a finals de maig com s'havia previst 
- Galeria de fotos de les obres del circuit, 22 d'abril (autor: Escuderia Osona)
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit

Una bonica panoràmica del cotxe de l'Escuderia Osona al Ral·li Ciutat de Valls. Foto: Xavier Portell


La 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls, organitzat per l'Escuderia Costa Daurada, es va disputar el passat dissabte, 30 d’abril. Hi van participar 71 cotxes.
Dissabte passat, organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el circuit del mateix nom la Diada Off-Road 2022, amb les curses d’Autocròs i la de Resistència.
- ​Aleix Costa puja al podi del Campionat d’Espanya d’Autocross el dia del retorn de Marc Batlle

Un operari, treballant la capa inferior de l'asfalt. Foto: Escuderia Osona


Les obres de remodelació del Circuit d’Osona continuen a tota marxa, dins dels terminis previstos.  En aquest marc, l’Escuderia Osona ja està buscant personal i col·laboradors per tal de fer front a les demandes que s’hauran d’assumir en una infraestructura com aquesta.
- Galeria de fotos de les obres del circuit (autor: Escuderia Osona)
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit

Joan Salvans, a la Pujada Callús-Sant Mateu. Foto: Josep Altarriba


La segona prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya es va disputar el passat diumenge, 24 d’abril, amb la XXIII Pujada en Costa Callús-Sant Mateu, organitzada pel Moto Club Manresa. Bona participació, amb 66 cotxes.
- Salvans debuta al Campionat de Catalunya de Muntanya amb un podi a la Pujada Alcover
« anterior Pàgina 2 de 139 següent »