Galeries de Fotos

Bulletí
El 24è Ciutat de Tàrrega va tancar dissabte, 9 de desembre, la temporada de ral·lis a Catalunya, amb la Copa de Terra per decidir. La prova constava de cinc especials.


Marc Batlle es va imposar aquest cap de setmana en la categoria de Car Cross de la primera edició de la Pujada a la Plana, última prova puntuable per al Campionat d’Aragó (foto: Javier Gámez).
La tercera edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 2 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa participació de l’Escuderia Osona.


L’ultima cita del campionat català, el ral·li 2000 Viratges es disputava aquest cap de setmana per terres properes a Manresa amb un total d’11 trams, estant encara en joc els títols de la Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i el Campionat de Catalunya de Ral·lis Absolut.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017 va posar punt i final a la temporada amb la disputa del Ral·li 2000 Viratges celebrat a Manresa. Després d’una excel·lent campanya, Pep Bassas és el nou campió de la copa de promoció en finalitzar cinquè a la prova del Bages, cursa en la que es va imposar Aleix Vila.
Gran temporada de Ramon Cornet i Dani Noguer a la Copa Kobe Motor, on han aconseguit guanyar tres de les sis proves disputades. L’última, aquest cap de setmana, al ral·li de terra de Pozoblanco (Còrdova).


Ja tenim guanyadors dels campionats Open Velocitat i Resistència que s’han disputat al llarg de l’any al Circuit d’Osona. La participació ha estat molt elevada i la competitivitat també, amb campionats que no s’han decidit fins a l’última cursa.
 
Marc Márquez es va proclamar diumenge a Xest campió del mon per sisena vegada, la quarta en MotoGP en els últims cinc anys. Quan era un infant, el tro de Cervera també va trepitjar alguns circuits com el d’Osona. Llavors, volia ser com Pedrosa i guanyar algun dia el Mundial...
La promoció és vàlida del 2 al 30 de novembre, de dimarts a dissabte. El Gran Premi consta de vuit minuts cronometrats i sis voltes de cursa i es corre amb el kart sènior.
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 55.641 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 
Si vols, pots reservar-lo enviant un mail a la Neus: info@escuderiaosona.com. També te les podem fer arribar a casa, previ pagament de les despeses enviament.
Les butlletes que no obtingui premi o retorn de diners es podran canviar per descomptes pel lloguer de karts al Circuit d’Osona.
« anteriorPàgina 4 de 109següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal