El circuit de Calafat ha acollit aquest diumenge la darrera cursa de la temporada dels campionats del Mediterrani i Català de Velocitat, la Copa Catalana de Promovelocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.
- Galeria de fotos de la prova de Calafat (FCM)

Novena edició del Ral·li Ciutat de Valls, puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la prova constava de tres especials, que els participants havien de completar dues vegades. 


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 30 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, l’última per a les categories PromoRACC Elèctric i PromoRACC3, i la penúltima per a la resta. Hi han participat 28 pilots (a la foto, Pablo Baiget / Josep M. Oliver).
- Fotos de la Promovelocitat (Josep M. Oliver)
- Fotos de la Promovelocitat, parc i podi (Escuderia Osona)
Ramon Cornet i Sergi Brugué (Escuderia Osona), amb el seu Mitsubishi Lancer Evolution IX, es van classificar en tercera posició de la desena edició del Ral·li Vidreres de terra, puntuable per al campionat català, disputat el passat dissabte (foto: Eduard Botas).
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 30 de setembre la setena i penúltima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. La prova decidirà ja alguns dels campions de les diverses categories.
El Campionat del Mediterrani de Velocitat 2018 s’ha citat aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest. Hi ha participat un pilot de l’Escuderia Osona, a la Copa Rieju RS3, Lluc Bergadà. 

Setena cita del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la celebració de la XIX edició de la Pujada al Farell, que tornava al certamen després de quatre anys (foto: Dani Pablos).


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.de
- Fotos del Campionat de Catalunya de Kàrting (Escuderia Osona)


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest cap de setmana la quarta i penúltima cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona.
Xavier Domènech i Àxel Coronado es van imposar dissabte al Ral·li de la Llana, puntuable per a la Copa d’Asfalt. La cursa, que complia 50 anys de la seva primera edició el 1968, va registrar una magnífica inscripció amb 127 vehicles (foto: Ras Racing).
« anterior Pàgina 4 de 117 següent »