El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dissabte 24 de desembre fins al divendres 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dissabte 7 de gener.

El llibre dels 50 anys de l'Escuderia Osona, el dia de la seva presentació. Foto: Josep Pla

Ja teniu els regals per aquestes festes? Aquest any encara podeu obsequiar el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes” a un preu únic (40 euros).
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 71.585 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit.

Un dels pilots d'Endurance Racing Team, amb el 12, a punt de doblar un rival. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 3 de desembre, les 8 Hores de resistència de kàrting, tercera prova de l’Open i última de l’any, puntuable per a les SWS.

Marc Padrosa, al 2000 Viratges. Foto: TCP

El 61è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis i organitzat pel Biela Club Manresa, es va disputar el passat dissabte. Hi van participar 67 vehicles, entre els quals alguns de l’Escuderia Osona.
- Els oficials acomiaden la temporada de ral·lis amb una multitudinària col·laboració al 2000 Viratges

Bon ambient al 2000 Viratges. Foto: Escuderia Osona

Els oficials de l’Escuderia Osona van respondre a la crida i van col·laborar el passat dissabte, 26 de novembre, de manera multitudinària a l’última prova del Campionat de Catalunya de ral·lies, el 2000 Viratges. En total, hi van anar una trentena.

El ral·li no es va decidir fins a l'últim tram.

El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 13 de novembre. La prova era la  tercera del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i també puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, entre d’altres.
Carlos Daniel s’ha proclamat subcampió de la Copa Catalana de Supermotard, en la categoria SM Road. El pilot de l’Escuderia Osona només ha disputat dues de les sis curses del calendari.
Aprofita l'oferta que et fem tots els dijous, excepte festius, de 17 a 19.30 hores. Dues tandes amb kart de lloguer, júnior o sènior, de 10 minuts per només 22 euros. No ho deixis escapar!

Les curses han estat molt disputades. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona ha acollit aquest dimarts, 1 de novembre, la sisena prova de l’Open Kàrting Velocitat. Encara queden dues curses abans de final d’any per dirimir els vencedors de cada una de les categories.