Orriols puja al podi del Ral·li Ciutat d'Igualada
Actualitzat el 29/04/2015 09:40
El passat dissabte, 25 d’abril, es va disputar el Ral·li Ciutat d’Igualada, una nova cursa del Campionat de Catalunya de ral·lis, en aquesta ocasió sobre asfalt. Gran actuació dels equips de l’Escuderia Osona, que van quedar en segona i quarta posició.
El ral·li va començar amb el domini del Mitsubishi Colt de Miquel Prat i Daniel Montaner. Després del tercer tram, però, va haver de deixar la cursa per problemes mecànics. Josep Maria Membrado, amb Jordi Vilamala al seient dret, es va situar líder després de la quarta especial, un lloc que ja no va deixar fins al final.

La segona posició de la cursa va ser per a l’equip de l’Escuderia Osona format per Albert Orriols i Lluís Pujolar, amb un Porsche 997 GT3 i els més ràpids en tres dels deu trams, però sense opcions de victòria a causa d’una virolla en els primers compassos de la cursa. Orriols i Pujolar van fer un ral·li de menys a més i van acabar a 41 segons dels guanyadors, imposant-se també a la Challenge Michelin.

Gran actuació també de Joan Salvans-Marçal Mompio (Escuderia Osona), que amb el seu BMW M3 E36 van aconseguir una còmode quarta posició, a 3’14 del vencedor. El darrer equip de l’Escuderia, Ramon Cornet-Dani Noguer, va tenir molts problemes ja de bon principi i va quedar relegat a les últimes posicions.

- Classificació del Ral·li Ciutat d'Igualada
- Més informació del Ral·li Ciutat d'Igualada, des del web de la FCA
- Més informació del Ral·li Ciutat d'Igualada, des del web d'Albert Orriols

----------------------
Campionat de Catalunya de Ral·lies
- Ral·li de la Terrissa, 21 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 28 de març
-
Ral·li Pla d'Urgell, 11 d'abril