Galeries de Fotos

Bulletí


El temps

Proves » Ral·li Osona
Palmarès Ral·li Osona
08/07/2014
46è Ral·li Osona
05/07/2014
40è Ral·li Osona
28/06/2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
39è Ral·li Osona
30/06/2007

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
38è Ral·li Osona
01/07/2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
37è Ral·li Osona
02/07/2005

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
36è Ral·li Osona
03/07/2004

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
35è Ral·li Osona
28/06/2003

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS
34è Ral·li Osona
04/07/2002

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL-LIS
33è Ral·li Osona
08/07/2001
   
   
   

32è Ral·li Osona
08/07/2000
   
   
   

31è Ral·li Osona
03/07/1999
   
   
   

30è Ral·li Osona
04/07/1998
   
   
   

29è Ral·li Osona
05/07/1997
   
   
 Documents  Resultats
 Cartell  Resultats
 Llista d'Inscrits  
Llista Autoritzats  

XIV Rally Osona
22/08/1982
   
   
   

I Rallye Osona
23/08/1969
   
   
 Documents  Resultats
   
 Programa  Resultats
 Reglament Particular - Autos  
 Reglament Particular - Motos  Retalls de Premsa
 Itinerari - Horari  El Mundo Deportivo
   Autopista

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal