Galeries de Fotos

Bulletí




El circuit mixt d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 17 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Dues de les set categories en joc: PromoRacc3 i PromoRACC PW-50, han celebrat la seva última cursa, mentre que la resta tancaran la temporada el proper 15 d’octubre a Calafat.
- Galeria de fotos de la prova d’Alcarràs (FCM)
Albert Orriols i Lluis Pujolar s’han imposat amb autoritat al 24è Ral·li Girona, disputat aquest dissabte, 16 de setembre. 
Amb aquest resultat, l’equip de l’Escuderia Osona reforça el seu liderat als campionats català absolut i d’asfalt.
El Kartòdrom Internacional Lucas Herrero de Xiva (País Valencià) va acollir aquest cap de setmana la cinquena i penúltima prova de les Sèries Rotax de kàrting, amb una gran participació.
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 55.641 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 
Si vols, pots reservar-lo enviant un mail a la Neus: info@escuderiaosona.com. També te les podem fer arribar a casa, previ pagament de les despeses enviament.
Les butlletes que no obtingui premi o retorn de diners es podran canviar per descomptes pel lloguer de karts al Circuit d’Osona.


Primera cita de la temporada sobre terra del Volant RACC / Trofeu MAVISA. En el Ral·li Ciutat de Cervera, la copa de promoció del RACC va tenir una bonica lluita per la victòria entre Jordi Salinas i el líder Pep Bassas (Escuderia Osona), en una prova que a més era puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis.
Mala sort per a Ramon Cornet i Dani Noguer en el 18è Ral·li Ciutat de Cervera, disputat el passat dissabte, 2 de setembre, i quarta prova puntuable per a la Copa Kobe Motor.


El club ha organitzat curses dels campionats de Catalunya de Promovelocitat, Supermotard i kàrting, a més dels ral·lis Osona i Esprint Sant Julià i les 24 Hores de kàrting.

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal