Galeries de Fotos

Bulletí
Aquest cap de setmana se celebrava una nova prova del regional català d’asfalt, el 32è Ral·li Empordà, un dels ral·lis més mítics del campionat, on Albert Orriols i Lluís Pujolar (Escuderia Osona) arribaven com a líders.
Segueix el domini de Pep Bassas al Volant RACC / Trofeu MAVISA que va disputar aquest passat cap de setmana la seva segona prova puntuable amb la celebració del Ral·li Empordà. Bassas va dominar la cursa amb autoritat i va estar escortat al podi per Aleix Vila i Sergi Francolí, segons i tercers respectivament. El jove pilot osonenc es consolida així al capdavant de la classificació general després de la segona cita del campionat.
Gran actuació de Ramon Cornet-Dani Noguer en el ral·li Terra da Agua, disputat aquest cap de semana a Galícia i tercera prova puntuable per a  la Copa Kobe Motor. El tàndem de l’Escuderia Osona ha guanyat la prova després d’un intens frec a frec amb Ivan Fuertes i Laura Camps, que s’ha allargat fins al final.


El Circuit d’Osona ha acollit aquest cap de setmana, dies 20 i 21 de maig, la segona prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Hi han participat 57 pilots. 
- Fotos: kàrting al Circuit d'Osona, curses (J.M. Oliver)
- Fotos: kàrting al Circuit d'Osona, podi i parc (Escuderia Osona)
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.
De la mateixa manera que l’Open Kàrting Osona Velocitat, el campionat també puntua per al SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
- Inscripcions a les 24 Hores de resistència de kàrting


El circuit d’Alcarràs va acollir el passat diumenge, 14 de maig, la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van pujar al podi en cinc ocasions.
- Galeria de fotos de la Supermotard d'Alcarràs (FCM)
El circuit de Móra d’Ebre es va omplir de gom a gom aquest cap de setmana per celebrar la tercera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van aconseguir quatre podis.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat de Móra d'Ebre (FCM)

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal