Galeries de Fotos

Bulletí
Equip Open ha guanyat la tercera edició de les 24 Hores de resistència amb karts de lloguer, que aquest cap de setmana s’han celebrat al Circuit d’Osona. El podi l’han completat P Team 1 i Homobarrakus Kart.
- Fotos: 24 Hores de kàrting al Circuit d'Osona (Escuderia Osona)


Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana, i que va acabar amb una victòria ajustada de Josep M. Membrado. El primer vídeo és el de la Federació Catalana d’Automobilisme.


Josep Maria Membrado ha fet història. El pilot d’Olost, que avui debutava amb l’Escuderia Osona i que tenia com a copilot a Jordi Vilamala, s’ha adjudicat el seu desè Ral·li Osona. El podi l’han completat Xavier Domènech i Àxel Coronado (Motor Club Sabadell) que han tingut opcions fins al final i que han quedat a només 4,3 segons del vencedor, i un altre equip de casa, Dani Balasch-Manel Muñoz, que han repetit el tercer lloc de l’any passat.
- Galeria de fotos: sortida de Vic (Escuderia Osona)
- Galeria de fotos: parc d'assistència de Tona (Escuderia Osona)
- Galeria de fotos: tram de la Trona (Escuderia Osona)

- Galeria de fotos: tram del Circuit d'Osona (Escuderia Osona)
Galeria de fotos: podis del Ral·li Osona 2017 (Escuderia Osona)


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 2 de juliol, la cinquena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.


El circuit de Juneda ha acollit aquest cap de setmana la quarta cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals tres de l’Escuderia Osona. Molta calor i alguna gotellada.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Juneda (FCM)

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal