El renovat Ral·li Esprint Sant Julià repetirà el duel d'alt voltatge Orriols-Membrado
Actualitzat el 17/02/2018 23:19


La 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el 25 de febrer. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.
A la prova hi participaran 55 equips. En la categoria de velocitat, hi ha 44 inscrits, i en la de regularitat, 11.
 
La prova repetirà l’emocionant duel entre el tàndem Albert Orriols-Lluís Pujolar, a bord de l’Skoda Fabia R5 que li va donar el campionat català l’any passat i amb el qual ja va guanyar el Ral·li Esprint Sant Julià de la passada edició, i Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Fiesta ST VR5), gairebé absents la passada temporada a causa d’uns problemes a la vista del pilot d’Olost. Tot, sense oblidar un altre equip de casa i bon coneixedor del terreny, Ramon Cornet-Dani Noguer, que venen de signar una gran temporada a la Copa Kobe Motor.
 
Quaranta-set quilòmetres de pura velocitat
 
Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun dels dos trams. El ral·li consta d’un total de 223,05 quilòmetres, dels quals 47,5 seran cronometrats.

Pel que fa als horaris, els cotxes començaran a córrer a la Collada del Vilar a les 09:39 h. Aquest tram es repetirà a les 11:45 h i a les 13:51 h. A Casamiquela, els horaris de pas dels primers vehicles seran a les 10:07 h, 12:13 h i 14:19 h.
 
La resta del ral·li continuarà igual que en edicions anteriors. Els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. En aquesta zona també s’hi ubicarà el parc tancat i el podi. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 15:24 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a les 16:30 h.
 
La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 22 de febrer, al tauler oficial d'anuncis. El dia anterior al ral·li, el dissabte 24 de febrer, hi haurà les verificacions tècniques i administratives i el shakedown per als pilots que vulguin, que tornarà a tenir com a escenari el Coll de Romagats.
 
- Tota la informació del ral·li: inscripcions, itinerari, horari, mapes, reglament, shakedown, preinscrits...
- Galeries de fotos d'anys anteriors