Bon ambient al 2000 Viratges. Foto: Escuderia Osona


Els oficials de l’Escuderia Osona van respondre a la crida i van col·laborar el passat dissabte, 26 de novembre, de manera multitudinària a l’última prova del Campionat de Catalunya de ral·lies, el 2000 Viratges. En total, hi van anar una trentena.

El ral·li no es va decidir fins a l'últim tram.


El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 13 de novembre. La prova era la  tercera del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i també puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, entre d’altres.
Carlos Daniel s’ha proclamat subcampió de la Copa Catalana de Supermotard, en la categoria SM Road. El pilot de l’Escuderia Osona només ha disputat dues de les sis curses del calendari. 

Les curses han estat molt disputades. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dimarts, 1 de novembre, la sisena prova de l’Open Kàrting Velocitat. Encara queden dues curses abans de final d’any per dirimir els vencedors de cada una de les categories.
El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 3 de desembre les 8 Hores de resistència de kàrting, tercera prova del campionat i última de l’any, puntuable per a les SWS.
- Inscripcions per a les 8 Hores de resistència de kàrting