Galeries de Fotos

Bulletí


El dissabte 23 de setembre el Circuit d'Osona acull la cinquena i penúltima cursa Open de Resistència Kàrting Osona d’aquest any. En aquesta ocasió, la prova durarà tres hores.
L’Escuderia Osona continua apostant per les xarxes socials, amb Facebook i Twitter. Hi trobareu totes aquelles petites informacions que puguin interessar als amics dels motor. Els comptes els podeu consultar directament en aquest web, a la columna dreta.
- Aneu al Twitter de l’Escuderia Osona
- Aneu al Facebook de l’Escuderia Osona


El circuit de Menàrguens, a la Noguera, ha acollit aquest diumenge, 30 de juliol, la sisena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.
- Galeria de fotos de la cursa de Menàrguens (FCM)
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest mateix web: només cal que escriguis la teva adreça de mail al requadre de sota el títol BUTLLETÍ, a la columna esquerra, i clicar SUBSCRIU-TE.


Equip Open ha guanyat la tercera edició de les 24 Hores de resistència amb karts de lloguer, que aquest cap de setmana s’han celebrat al Circuit d’Osona. El podi l’han completat P Team 1 i Homobarrakus Kart.
- Fotos: 24 Hores de kàrting al Circuit d'Osona (Escuderia Osona)
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.


Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana, i que va acabar amb una victòria ajustada de Josep M. Membrado. El primer vídeo és el de la Federació Catalana d’Automobilisme.


Josep Maria Membrado ha fet història. El pilot d’Olost, que avui debutava amb l’Escuderia Osona i que tenia com a copilot a Jordi Vilamala, s’ha adjudicat el seu desè Ral·li Osona. El podi l’han completat Xavier Domènech i Àxel Coronado (Motor Club Sabadell) que han tingut opcions fins al final i que han quedat a només 4,3 segons del vencedor, i un altre equip de casa, Dani Balasch-Manel Muñoz, que han repetit el tercer lloc de l’any passat.
- Galeria de fotos: sortida de Vic (Escuderia Osona)
- Galeria de fotos: parc d'assistència de Tona (Escuderia Osona)
- Galeria de fotos: tram de la Trona (Escuderia Osona)

- Galeria de fotos: tram del Circuit d'Osona (Escuderia Osona)
Galeria de fotos: podis del Ral·li Osona 2017 (Escuderia Osona)
- L'espectacle del 49è Ral·li Osona, en 10 vídeos


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 2 de juliol, la cinquena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 8 de juliol. L’acte començarà a dos quarts d'onze del matí. Hi poden assistir tots els socis i els col·laboradors de l’entitat.
Pàgina 1 de 104següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal