Vine al Circuit d'Osona el proper 25 de març. Foto: FCA


El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 25 de març la primera jornada tècnica de kàrting del Dona Gas, el programa inclusiu de la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) que pretén incorporar el major nombre possible de dones a l’esport del motor.
- La FCA engega al Circuit d’Osona el programa inclusiu Dona Gas

Presentació del programa Dona Gas. Foto: FCA


La Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) engega aquest dimecres, 8 de març, i coincidint amb el Dia de la Dona, el programa inclusiu Dona Gas, amb el repte d’incorporar el major nombre possible de dones a l’esport del motor. Aquesta iniciativa està adreçada a noies i dones joves amb ganes d’introduir-se a l’automobilisme. 

En Beni, en una cursa al Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona


El nostre amic i company Beni ha mort després d’una llarga malaltia a l’edat de 63 anys. Descansi en pau. 

Presentació dels nous karts Sodi RT10. Foto: Josep M. Montaner


El Circuit d’Osona ha presentat aquest diumenge al matí, 19 de febrer, les 24 noves unitats de kart del model RT10 Sodi, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència. 
- Galeria de fotos dels nous karts (autor: Josep M. Montaner)

Foto de família amb tots els guanyadors de l'Open Kàrting de Velocitat 2022. Foto: Escuderia Osona


A l’acte de presentació dels nous karts, aquest diumenge 19 de febrer, també s’han lliurat els premis de l’Open de Velocitat 2022, el primer que s’ha disputat en el renovat Circuit d’Osona.
- Galería de fotos del lliurament de premis de l'Open Velocitat 2022
Carando, Puigdelliura, Gonzálvez i Alcázar guanyen l’Open de Velocitat més emblemàtic dels últims anys

El Circuit d’Osona ha adquirit 24 noves unitats de kart del model RT10 Sodi, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència. La presentació dels vehicles es farà el diumenge 19 de febrer, a les 12 hores. A l’acte també es lliuraran els premis de l’Open de Velocitat 2022.
- Inscripcions a la primera cursa de l’Open de Velocitat, el 26 de febrer, amb els nous karts

El podi dels més petits. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 18 de desembre, la vuitena i última prova de l’Open Kàrting Velocitat, on enguany ja s’han disputat les últimes tres curses en el nou traçat. Els campions de les diverses categories han estat Sergio Carando, Xavi Puigdelliura, Joel Gonzálvez i Aitor Alcázar.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dissabte 24 de desembre fins al divendres 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dissabte 7 de gener.

El llibre dels 50 anys de l'Escuderia Osona, el dia de la seva presentació. Foto: Josep Pla


Ja teniu els regals per aquestes festes? Aquest any encara podeu obsequiar el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes” a un preu únic (40 euros).
Pàgina 1 de 142 següent »