Gran actuació de Laura i Marc Pedrosa a Lleida. Foto: LH Racing


El 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 12 de novembre. La tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra va reunir 31 equips, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.
L’Escuderia Osona ha posat a la venda un any més el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 07.184 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

La cursa de PromoRACC1 i PromoRACC2 ha estat molt emocionant. Foto: Josep M. Oliver


El Circuit d’Osona ha tornat  a acollir aquest diumenge, 29 d’octubre, una prova del Campionat de Catalunya  per primera vegada des de la seva remodelació. En aquest cas ha estat la Copa Catalana de Promovelocitat, organitzada per la penya 100 per hora.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat al Circuit d'Osona (Josep M. Oliver)

Una cursa de Promovelocitat al Circuit d'Osona


El Circuit d’Osona tornarà a acollir, per primera vegada des de la seva remodelació, dues proves del Campionat de Catalunya de les Federacions Catalanes de Motociclisme i Automobilisme.

Els nostres oficials, al parc de Port Aventura. Foto: Escuderia Osona


El 58è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, prova puntuable pel SuperCampeonato de España de Rallyes i segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, es va disputar el passar divendres i dissabte, 20 i 21 d’octubre. La cursa estava organitzada pel RACC i tenia Salou com a epicentre.
La Federació Catalana de Motociclisme celebrarà el proper dissabte 21 d’octubre una jornada test Yamaha 125 bLU cRU Cup, PromoRACC1 i PromoRACC2. L’activitat es farà al Circuit d’Osona a partir de les 10 del matí.

Un dels punts de control de l'Escuderia Osona. Foto: Escuderia Osona


La segona edició del Ral·li Les Masies de Voltregà, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i la Challenge Michelin Rallye, es va disputar el passat dissabte, 16 de setembre, per terres osonenques.

Una tarda d'entrenaments. Foto: Raro Riding School


RARO Riding School és una escola de conducció de motociclisme de competició amb un equip altament qualificat, amb els pilots Àlex Rubio i Jacopo Cretaro. El seu objectiu és oferir una formació d’alta qualitat i màxim rigor. 

Bonica lluita entre els dos primers classificats. Foto: Jordi Puig


El Circuit d’Osona va estrenar el passat dissabte, 15 de juliol, un nou format de cursa amb els karts 4 temps Sodi RT10 o RT8: Iron Karting. El primer vencedor de la nova modalitat va ser Aleix Costa, amb un total de 48 voltes.
- Galeria de fotos de la cursa / autor: Jordi Puig

M. El Messoudi i X. Casas han debutat a la Cerdanya / Jordi Ramírez


El nou tàndem de l’Escuderia Osona, format per M. El Messoudi i X. Casas, encarava aquest dissabte, 8 de juliol, la seva primera participació al Campionat de Catalunya de Ral·lisprint, a la vuitena edició del Rallysprint de la Cerdanya. Bones sensacions a l’estrena.
Pàgina 1 de 145 següent »