Galeries de Fotos

Bulletí
Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana, i que va acabar amb una victòria ajustada de Josep M. Membrado. 


La 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el 25 de febrer. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.


La tradicional trobada anual d’oficials s’ha celebrat aquest diumenge. 18 de febrer, a les instal·lacions del Circuit d’Osona. Hi han participat una quarantena de persones.


L’Institut Municipal d’Esports de Vic va distingir aquest divendres, 16 de febrer, quatre pilots de l’Escuderia Osona, en el marc de la Festa de l’Esport Vigatà 2017.


Aquest divendres, 9 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà el 25 d’aquest mateix mes. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.
Oferta per a kàrting al Circuit d’Osona, vàlida fins al 28 de febrer. Preus immillorables i uns guants de competició de regal per a tots els participants en un gran premi per a sis persones o a les tandes sènior i júnior.
- Més informació i inscripcions
Des d’aquest divendres, 26 de gener, i fins al 15 de febrer. La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 22 de febrer.
La prova, que enguany arriba a la 21a edició, es disputarà els dies 24 i 25 de febrer.
- Tota la informació i inscripcions
- Recull de fotos del Ral·li Esprint Sant Julià


L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 20 de gener, el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi han assistit unes 160 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes.
- Galeria de fotos del sopar de cloenda de temporada (J.M. Oliver)
Ferran Moreno, de 35 anys, veí de Vilobí d’Onyar (la Selva) i que fa uns cinc anys que col·labora amb l’Escuderia Osona, ha estat escollit oficial de l’any de l’Escuderia Osona, en una votació que ha tingut lloc en el marc del sopar anual de l’entitat.
“S’ho mereix, no ha fallat mai, sempre està a punt pel que faci falta”, assegura Xavier Serra, cap dels oficials de l’Escuderia Osona.
El Circuit d’Osona comença l’Open Kàrting Osona Velocitat per a pilots amateurs. La primera prova es disputarà en una matinal el dissabte 28 de gener i tindrà quatre categories: minijúnior, júnior, promo i sènior.
Pàgina 1 de 108següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal