Un cop estrenat el nou traçat del Circuit d’Osona, es l’hora de provar-lo en plena competició. Ho podreu fer el dissabte 30 de juliol, quan tornaran a arrencar els motors de l’Open Kàrting Velocitat.
- Inscripcions obertes

El nou circuit ofereix diverses possibilitats d'ús. Foto: Govern


Laura Vilagrà va visitar aquest dijous les instal·lacions del Circuit d'Osona, uns dies abans de la reobertura de l’equipament, el proper 1 de juliol. La consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat és va mostrar gratament sorpresa per les obres realitzades.

El nou circuit, a punt de solfa. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona reobrirà les portes el proper divendres 1 de juliol, un cop enllestides les obres de reforma. Ja podeu començar a fer les reserves: al web per a les tandes particulars de kart o moto i per telèfon per a les de lloguer de karts. 
- Galeria de fotos del nou Circuit d'Osona i visita dels oficials (18 de juny)
- L’Escuderia Osona celebra l’assemblea anual amb la mirada posada al nou circuit

Carlos Daniel, a Menàrguens. Foto: FCM


El circuit de Menàrguens ha acollit aquest diumenge, 12 de juny, la tercera cursa de la Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard, amb una trentena de pilots. Molta calor a la pista.
- Galeria de fotos de la prova de Menàrguens (FCM)

Marc Pedrosa-Oscar Reberte, en un dels trams del ral·li


El 35è Ral·li Empordà, organitzat per l'Escuderia Baix Empordà, s’ha celebrat aquest cap de setmana. La prova ha comptat amb una gran presència de l’Escuderia Osona, amb un grup d’oficials que han controlat el tram de Sant Pellaia (si voleu formar part del nostre equip podeu enviar un mail a esportiva@escuderiaosona.com o un WhatsApp al 621 27 77 03).

Visitant les obres del circuit. Foto: Escuderia Osona


L'Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 28 de maig, l’assemblea general ordinària al Circuit d’Osona. Els assistents han pogut gaudir d’una visita exclusiva al nou traçat del circuit per comprovar l’estat de les obres, que es preveu que finalitzin a principis de juliol.
El circuit s’obrirà el juliol
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 28 de maig a les 11 del matí. Un cop acabada la reunió es farà una visita exclusiva per als socis al nou traçat del circuit per veure l’estat de les obres.

Soler, bon coneixedor de la pujada. Foto: Josep M. Montaner


Un total de 69 vehicles han disputat aquest diumenge la XVII Pujada a la Trona, cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya i emmarcada dins del MotorFestival Les Masies de Voltregà. La prova estava organitzada per V-Line Org i l'Ajuntament de la localitat osonenca. El vencedor ha estat Jaume Guitart (Demon Car).

Carles Garcia-Xavier Serra, a tot gas. Foto: Josep M. Montaner


El Rallysprint Les Masies de Voltregà va ser la prova que va obrir dissabte la llauna de l'esperat MotorFestival Les Masies de Voltregà, amb modalitats de velocitat, regularitat sport i regularitat. Dia assolellat.

Carlos Daniel, a Móra d'Ebre. Foto: FCM


El circuit de Móra d’Ebre va acollir diumenge passat, 15 de maig, la segona cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Molt vent durant la vetllada, que va reunir una trentena de pilots.
- Galeria de fotos de la cursa de Móra d’Ebre (FCM)
Pàgina 1 de 139 següent »